Castelul a fost de 3.6 kg. Pentru turnuri am folosit cornete de inghetata, pe care le-am imbracat in ciocolata si le-am ornat cu frisca. Poarta a fost din ciocolata si am modelat-o dupa o poarta de jucarie :) Steagurile se pot face la alegerea fiecaruia, noi le-am facut verzi pentru a fi in ton cu frisca verde, pe care apropo, am colorat-o cu coloranti alimentari (galben si albastru). In turnuri am pus piscoturi amestecate cu frisca. Crema a fost de caramel. Pentru caramizi am folosit un fel de bezele in forma de jumatati de lamai. Pentru mai multe detalii, urmariti filmuletul de mai jos, speram sa va placa :) Pentru alte informatii sau sugestii postati un comentariu.
BINE ATI VENIT IN LUMEA TORTURILOR SI A PRAJITURILOR MELE...
VA DORESC "PLIMBARE PLACUTA" PE SITE...
DACA VA PLACE LASATI UN COMENTARIU :)
VA DORESC O ZI BUNA...
MARIA (ZALAU-ROMANIA)
VA DORESC "PLIMBARE PLACUTA" PE SITE...
DACA VA PLACE LASATI UN COMENTARIU :)
VA DORESC O ZI BUNA...
MARIA (ZALAU-ROMANIA)
sunteti foarte pricepute
ReplyDeleteVa felicit pentru ceea ce faceti...ati avut o idee sclipitoare:).Va pup si va doresc multa bafta si spor la cat mai multe prajituri.Pupici.Mihaela Suciu
ReplyDeleteCool and I have a nifty proposal: How Much House Renovation renovate my home
ReplyDelete